Projekt Podpora mladých hasičů Studnice aneb „Vy rozhodujete, my pomáháme“

Vážení spoluobčané, chtěl bych Vás seznámit s naším projektem Podpora mladých hasičů SDH Studnice a poprosit Vás o Vaši podporu. S výše uvedeným projektem jsme se umístili mezi finalisty 10. kola programu „Vy rozhodujete, my pomáháme“ a postupujeme tedy do hlasovací fáze programu. Tento program vyhlašuje Nadační fond Tesco ve spolupráci s Nadací rozvoje občanské společnosti.

Celkem se v 10. kole programu zúčastnilo 553 projektových žádostí, jejichž kvalitu a přínos hodnotil odborný garant programu NROS (Nadace rozvoje občanské společnosti).

O čem tedy projekt Podpora mladých hasičů Studnice je? Cílem projektu je podpořit činnost Mladých hasičů v obci Studnice u Vyškova nákupem sportovního a hasičského vybavení, které využijeme při hasičských soutěžích, výcviku a výchově mladých hasičů. V současné době máme 17 mladých hasičů a dorostenců ve věku od 7 let do 17 let. S dětmi pracujeme celoročně a scházíme se každý týden v pátek. Bohužel teď v době Covidových opatření je naše činnost omezená, ale i přesto se nám v podzimních měsících podařilo do našich řad přilákat několik mladých hasičů.

A jak můžete tedy náš projekt podpořit? Od 17. ledna do 13. února budou mít zákazníci Tesco možnost hlasovat pro náš projekt ve všech prodejnách v daném mikroregionu – nás se tedy týká obchodní dům Tesco Vyškov. Při každém nákupu zákazníci obdrží žeton, který následně mohou využít pro hlasování ve speciálních hlasovacích zařízeních u pokladní zóny. O nejvyšší nadační příspěvek ve výši 30 000 Kč budeme usilovat společně se dvěma dalšími postupujícími projekty z našeho mikroregionu.

Více informací o programu Vy rozhodujete, my pomáháme můžete získat zde.

Pokud se rozhodnete náš projekt nákupem v obchodním domě Tesco Vyškov a následným vhozením žetonu podpořit, tak Vám jménem SDH Studnice velice děkuji.